Sör-Sztori


A pénteken kiszállított sörcsapról szombat délben kiderült, hogy az egyik "karja" rossz. (A másik jó volt, ez már péntek este ...hmmmm... kiderült... csupáncsak ezért vertünk csapra egy hordót J)
Hirtelen rémült szaladgálás/telefonálás után épp kb. kezdésre lett egy másik "kétkarú" sörcsap (mert ugye csak 1 CO-palackunk volt), azzal viszont megint volt valami. Lassan jött a sör, és nagyon habos volt. Aki ekkor a pulthoz fért (mert igény volt bőven...), az láthatta, hogy 3-4 ember gübbed a sörcsap fölött.
Nos, ezek nem a kiszáradt alkoholisták voltak (illetve nem csak J), hanem a 'szakemberek'. Egyik csapat megállapította, hogy még nem elég hideg a sörhűtő, ezért ilyen habos, de majd ha lehűl, jó lesz. A másik csapat megállapította, hogy túl hideg a sörhűtő, és ezért jégdugó van a csőben, emiatt ilyen lassú...
Na ekkor távoztam le a Sügérbe kicsit pihenni J...
Végül is infóim szerint Török Gyuri javította meg valamikor, és onnantól volt normálisan sör. Hát ennyi. (Azért a 14 hordó így is elfogyott, a végén Erneszték még a tálcákat is "leitták" J)
Aztán még egy jelenlévő pontosította is később az ismereteimet:


----- Original Message -----
Szia, Rufi! Egy apró plusz infó... Török Gyuri kb. két perc alatt megállapította: a probléma oka az, hogy az egyik csaphoz tartozó széndioxid-csap nincs megnyitva. Mivel nem volt könnyű hozzáférni, [természetesen a zárt csap az egész sörcsapon belül helyezkedett el, és nem a külső részen, ahol könnyen észrevehető lett volna, és könnyen megjavítható - a honlap szerkesztő, aki távolról figyelte a történéseket J] így valaki szerzett két csavarhúzót, és annak segítségével sikerült kinyitnia.
Üdv: Levi a büféből