WC-Sztori----- Original Message -----
Azt is többször hallottam, tapasztalt hölgyektől, hogy otthon kétszer pisiltem, így itt már nem kell. És valljuk be jogos volt az előre látásuk, bár a Toi-toi remek ötlet és nagyon jó sötét helyeken voltak, ahol a jótékony homály mindent eltakart.


Ez a "remek ötlet" abszolút szükség- és kényszermegoldás volt, mert a Lepény előtérben használhatatlanoka WC-k, egy éve be is vannak zárva. Semmi jobb megoldás nem jutott az eszünkbe... (Ez a budi-bérlés vitte egyébként végülis mínuszba a költségvetést is...)
De még szerencse, hogy kiderült, ugyanis mi erre nem is gondoltunk. Axiómának vettük, hogy a Lepény előtérben vannak WC-k. Őszintén: ki az a volt kollégista, akiben előismeretek nélkül akárcsak kicsit is felmerül, hogy a "Cila melletti" WC-k nincsenek?!?!?
December elején tartottunk egy "bejárást", sok szempontból (büfé, ruhatár, ilyenek). Ennek kapcsán jött elő, totál tök véletlenül (egyik szervezőre épp ott jött rá J), hogy ezek a WC-k már régen be vannak zárva, aljzatuk nincs, bokáig lehet bennük a sz*rban gázolni...
Még a hideg is többször kirázott, hogy mi lett volna, ha nem "feccölünk" ebbe az egészbe ennyi energiát, és így nem derül ki... Odajön ez a sok ember, és amikor megkérdik: hol lehet pisilni, akkor a legközelebbi köz-budi valahol az A elsőn van (ahova ráadásul körbe kell menni)... brrrrrr!!!!