Kedves Jelenlegi Clubtagok, "Öregek" és Gyerekek!Bolyai Club
1978

Ismeritek a pólón a feliratot.
Tavaly ünnepeltük a harmincadik születésnapot, nemsokára jön a negyedik B.A.M.B.I., jövőre lesz a XV. BVT (az idén volt, jövőre már XVI. lesz J - Joci), van már nyugdíjasunk, és ami sokkal hihetetlenebb: van már aktív natural born Bolyais klubtagunk is (vagyis olyan klubtag, akinek a szülei is klubtagok voltak - Joci). Sokan vagyunk: és bár egy-egy rendezvényen látjuk valamelyest a másik generáció által érzékelt Bolyait, (gondoljunk csak a tavalyi SH-ra, amin jó néhány öreg is részt vett) mégis jó volna mindezt kicsit konkretizálni, összegereblyézni egy kupacba.
A filozófiát a gyakorlattal összegyúrandó:

A Bolyai Club és a jelenlegi klubtagjai nevében rajzpályázatot hirdetünk ki 0-99 éves kor között.


A pályázat témája:
Mit jelent számomra a Bolyai Club?


Pályázni lehet A/4-es és A/3-as formátumú, bármilyen eszközzel (pl. ceruza, filc, festék, szén,tus,kréta) bármilyen módszerrel (pl. montázs/kollázs) készült rajzzal. Kikötés: csak 2D-s (*) képeket fogadunk el (tehát dombormű/nem egyenletes felületű pályaművet nem tudunk elfogadni - meg főleg kiállítani...).

A rajzokat küldhetitek elektronikusan (scannelt formában) a rajz@bolyaiclub.hu címre vagy az eredeti képeket is eljuttathatjátok személyesen a Bolyai Clubba.
Leadáskor kérlek jelöljétek a pályázó nevét, korát és a mű címét (ha van)!

Határidő: 2009 november 25. 24:00

Eredményhirdetés és díjátadás: Bolyais Mikulás és Karácsonyi Vacsora 2009. december 5. by Miku (Fanyűvő Étterem)

Az elbírálás és az eredményhirdetés az alábbiak szerint történik:

1. kategória: 13 év alatti pályázók
2. kategória: 13-18 év közötti pályázók
3. kategória: 18 év feletti pályázók

A zsűri által megválasztott három kategória I., II. és III. helyezettjei ajándékot kapnak a Mikulástól (köszönet az Alapítványnak)!

A pályázatban részt vevő képeket a 'B' épület frissen kipofozott alagsori folyosóján állítjuk majd ki!

(Reménykedünk továbbá egy 'szokásos' - decemberben esedékes - Öreges palacsintás nyitás materializálódásában is, ahol kellő számú érdeklődő esetén sor kerülhetne a kiállítás megnyitójára is.)Firkáljatok sokat, tényleg!


Üdvözlettel,

a szigorú zsűri


(*) 4D-s képet is elfogadunk, meg 2 az n-ediken dimenziójú képeket is.